Türk Peygamber *** Kitaplarınızın pdf versiyonu hakkında
Cuma, 02 Kasım 2012 00:00

Türk Peygamber

Hocam, benim Kur’ân'dan anladığıma göre, Allah her topluma bir uyarıcı göndermiştir. Demek ki Türk toplumuna da (en az) bir tane göndermiştir? Bu konuda herhangi bir rivayet var mıdır? Saygılarımla.

Cevap: Elbette her kavme olduğu gibi Türk toplumuna da bir uyarıcı, Hakka yöneltici bir peygamber gelmiştir. Geçen yıl Türk Peygamber diye bir roman okumuştum. 3000 yıl önce gelmiş olan bir Türk Peygamber'in öyküsü anlatılıyordu. Kur'ân'da gönderilen peygamberlerden kiminin Hz. Muhammed'e anlatıldığı, kiminin de anlatılmadığı belirtilmektedir. Kur'ân’da Arap Yarımadasında ve yöresinde yaşamış olan halklara gönderilmiş bulunan bazı peygamberler anılır ama bunlar binlerce hatta belki yüz binlerce peygamberlerden sadece bir kaçıdır. Ötekilerin ayrı ayrı anlatılmasına gerek görülmemiştir.

Yalnız hiçbir kavme Hz. Muhammed (A.) ayarında ekmel mükemmel bir resul gönderilmemiştir. Çünkü o, bütün peygamberlerin en mükemmelidir. Onun mesajını geçersiz kılacak bir peygamber de gelmeyecektir.


 

Kitaplarınızın pdf versiyonu hakkında

Merhaba, yurtdışında yaşıyorum. Bu yüzden sizin gibi değerli bilim adamı ve yazarlarımızın kitaplarını ancak pdf versiyonu varsa e-kitap olarak internet üzerinden ücretini ödeyip bilgisayarıma ya da e-kitap okuyucuma yükleyerek okuyabiliyorum.

İnternet sitenizdeki ana sayfada bahsi geçen eserlerinizin pdf'lerine ulaşamadım. Sanırım online alışveriş sekmesi altında olması gerekiyor ancak şu anda bu sekme aktif değil.

Beni ve benim durumumda olanları, kitaplarınızı ücreti karşılığında pdf olarak temin edebileceğimiz bir kaynağa yönlendirebilirseniz çok seviniriz.

Şimdiden teşekkür ediyorum, sağlık ve huzur dolu uzun ömürler dilerim.

Cevap: Kitaplarımın Internet üzerinde pdf formatiyla basit bir ücret karşılığında sunulması işlemi tamamlanmıştır. İsteyen sitemizdeki 'Online Alışveriş' bölümünden kitaplarımı pdf formatıyla indirebilir.

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş