RÜYALARIM NEDEN GERÇEKLEŞİYOR? (2) PDF 
Perşembe, 30 Aralık 2021 00:00

RÜYALARIM NEDEN GERÇEKLEŞİYOR? (2)

(...dünden devam)

Rüyamda  uzun  ve siyah giyinimli adam vardı ve onun yıkık eski evi vardı. Ne zaman ben o evin yanından geçsem adam evden çıkıp beni takip ediyordu. Ve bir kere arkama dönüp sordum neden beni takip ediyorsun diye o ise hiç sadece beni rahat bırak artık bu yoldan geçme, çok tehlikeli dedi. Ben ise bunu aileme anlattım, çünkü orasının bir mezar olduğunu anlamıştım. Ailem bana inandı. Bir daha oraya gitmediler.

Bir keresinde kıyameti görmüştüm ama benim içimde mavi ışık vardı hatta benim değil birkaç insanın da. Bazıların içinde siyah ışık vardı ve korkup kaçıyorlardı ben ise korku değil huzur hissediyorum. 15 yaşımda yine kabuslarım başladı çarşaflı insanlar benim peşimdelerdi durmadan kovalanıyordum. Hatta ailem ben uyurken fısıldadığımı söylüyorlardı, bazen ise ani hareketler yaptığımı görmüşler. 3 ay önce bir rüyamda geleceğe gidiyordum arkadaşımın evlendiğini ben ise üniversite kazandığımı, Corona virüs aşısı 2022 de bulunduğunu görmüştüm. Ve bu rüyayı gördükten 1 ay sonra arkadaşım nişanlandı. Sizce bunları neden yaşıyorum. Sanki bu içimdeki şey ben büyüdükçe o da benimle büyüyordu. Hocam bunların anlamı ne olabilir? Bu içimdeki şey ne? ...

Cevap: Gördükleriniz, sizin kalb gözünüzün açık olduğunu gösterir. Bu size Allah'ın lütfudur. Kimi insanlar elli yıl geceleri kalkıp ibadet eder; zikrederler ama sizin erdiğiniz keşiflere eremezler. Bundan ötürü Allah'ın size lütfettiği halin değerini bilin, Allah'a şükür için ibadetlerinizi ihmal etmeyin, namazınızı muntazam kılın. İleride Allah size daha yüce haller ve makamlar nasib eder. Halinizi de herkese söylemeyin. Selam ve sevgilerimle. 

***

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş