RÜYALARIM NEDEN GERÇEKLEŞİYOR? (1) PDF 
Çarşamba, 29 Aralık 2021 00:00

RÜYALARIM NEDEN GERÇEKLEŞİYOR? (1)

Merhaba hocam size paylaşmak için birkaç takım sorularım var.

Benim her gördüğüm rüya gerçekleşiyor ve bundan çok korkuyorum. Bugün rüyamda annemin öldüğünü görmüştüm... 

İlk olarak 12 yaşımda başlamıştı. Rüyamda evdeydim bir yaşlı kadın dışarda oturuyordu. Onun yanına gittim yaşlı kadın sim siyah kıyafetler giymişti. 

Bana bir baston verdi üzerinde tuhaf semboler vardı. Ve bana buna iyi bakmam gerektiğini söyledi aksi taktirde kötü olur dedi. Ve kadın uzaklaşmaya başladı. Ben ise bastondaki sembolere bakıyordum. Başımı bastondan kaldırır kaldırmaz uzaktan 3 siyah çarşaflı adam bana doğru yürümeye başladılar. Sanki içimdeki hislerim bana kaçmam gerektiğini söyledi. Ben de kaçmaya başladım. Sonra ise uyandım ama oturma odasında uyandım ben ise odamda uyuduğumdan emindim hata evdeki bütün ışıklar açıktı. Ben de kafaya takmadım. Sonra ise kabuslar görmeye başladım hep o 3 adamları görürdüm. Bu bir yıl devam etti 13 yaşıma girdikten sonra annemin hamile kaldığı bir rüya görmüştüm ve annem 3 ay sonra hamile kalmıştı ama ben her annemin karnına baktığımda huzursuz olurdum. Gebeliğin 3. Ayında annem aldırmak zorundaydı çünkü annemin rahminde sorun vardı aksi taktirde ikisi de ölürdü. Sonra ise kime anlatsam inanmıyorlardı.

Bir rüya daha gördüm teyzem 2 çocuğu oluyordu. Teyzem ise 8 yıldır çocuğu olmuyordu. Ben söyledikten 2 ay geçer geçmez hamile kaldı. Bebek doğduktan 6 ay sonra yeniden hamile kaldı. O an ailem bana inanmaya başladı. Sadece rüyalarımda da değil. Bir insana bakarken sanki o an ne hissettiğini anlarım ya da kötü mü iyi niyetli olduğunu da ya da kötü bir şey olmadan bir şey hissederim. 14 yaşımdayken öğretmenimizin ölmüş kızını rüyamda gördüm, Rahmetli ananemi, annem bile onu hiç rüyasında görmedi.

Beni en çok etkileyen rüya ise annem ve babam ormanda büyük bir taş gördüler ve üzerinde sadece bir tarih yazıyordu 1920. Annem ve babam define saklı olduğunu düşünmüşler. Ertesi gün ise ebeveynlerim abim ve kuzenim o yeri kazmaya başlarlar bir de bizim dedektörümüz vardı o yüzden emin olup kazmaya başladılar. Ben ise hiç bir şeyden haberim yoktu evdeydim. Akşam eve geldikten sonra annem bu taş hakkında babamla konuşmaya başladı ben de kulak misafiri oldum. Bir an bu sabah gördüğüm rüyayı hatırlamaya başladım.

(devamı yarın..)

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş