BİLİMSEL OLARAK DOĞRULANAN GÖRÜŞÜMÜZ: RUHLAR PDF 
Cumartesi, 04 Temmuz 2020 00:00

BİLİMSEL OLARAK DOĞRULANAN GÖRÜŞÜMÜZ: RUHLAR

Değerli hocam, İnsan ve İnsanüstü varlıklar adlı kitabınızın 213. sayfa 8. satırdan itibaren şöyle bir ifade kullanmışsınız. Yaratma ruhtan maddeye doğru başlamıştır....ruhun yoğunluk kazanıp biçim almasıyla cisimli madde varlıkları yaratılmıştır. Yoğunluk kazanarak şekillere giren ruh varlıkları dolaşa dolaş evrimleşip tekrar Allah'a yükselme çabası içindedir.

Sizin bu tespitiniz 2002 de yayınlanan kitabınızda yer almaktadır. İsviçre’deki Cern Laboratuarlarında çalışan 2 Fizik alimi sizin söyleminizin tıpatıp aynısını ispatlayıp 2013 yılında Nobel Fizik ödülünü kazanmıştır.

Nobel Fizik ödülünü kazandıran söylem şöyledir:

Standart modele göre çiçeklerden insana, yıldızlardan gezegenlere her şey madde parçacıklarından meydana geliyor. Standart model Tanrı Parçacığı olarak bilinen özel bir parçacığın varlığına dayanıyor. Bu parçacık tüm uzayı kaplayan görünmez bir alandan türüyor.

Modele göre Tanrı Parçacığı olmadan hiçbir şey var olamıyor. Çünkü Tanrı Parçacığının görünmez alanla teması parçacıkların kütle kazanmasına yol açıyor. Cern Laboratuvarlarında yapılan deneylerde Tanrı parçacığının varlığı 4 Temmuz 2012 de doğrulanmış. Öğrendiğimi sizinle paylaşmak istedim. Saygılar sunarım...

Cevap: İsmet Bey, hem kitabımı dikkatle okumanız, hem de edindiğiniz bilgiyi benimle paylaşmanız için size çok teşekkür ederim. Selam ve sevgilerimle.

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş