ALLAH KAHRAMAN ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN
Cuma, 11 Ekim 2019 00:00

ALLAH KAHRAMAN ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

 

Avrupa ve Amerika İslâm’ın son kalesi olan Türkiye’yi parça¬lamak için PKK, PYD, YPG, DAEŞ adında maşa örgütler çıkardı. Çıkardı. Asıl amaçları Türkiye’yi parçalamak, hemen güney sınırımızda ikinci İsrail olacak bir devlet kurmaktır. Bunlar daha önce uydurdukları bir bahane ile Irak’a saldırıp orayı üç parçaya bölmüşler, bir milyon insanı öldürmüşler, binlerce kadını kocasız, binlerce çocuğu yetim bırakmışlardı. Yine maşa örgütlerle Libya’yı parçaladılar.
Asıl hedefleri Türkiye’yi parçalamaktır. Sevr’deki hain plan¬larını İstiklal Savaşımızla suya düşürdük. Kırk yıldan beri de kurdurdukları maşa örgüt PKK ile ülkemizi parçalama gayreti için¬dedirler. Sözde Kürtleri savunma iddiasında olan bu örgüt en fazla Kürt kardeşlerimizi öldürmüştür ve öldürmeğe de devam etmektedir.
Müslüman Anadolu halkı çeşitli unsurlarıyla: Türküyle, Kürdiyle, Laziyle, Çergesiyle bin yıl bir arada kardeşçe yaşamaktadır. Ama zaman zaman birileri çıkıp bu birliği bozma gayreti içine girmiştir. Müslümanı Müslümana düşman etmek için ırkçılık fikrini ortaya atıp binlerce, belki yüz binlerce insanın ölümüne sebebolmuş, ekonomiyi baltalamıştır.
İstemiyorlar Türkiye'nin güçlenmesini, Avrupa'nın karşısında bir süper güç haline gelmesini. Onun için ırkçılık hareketini körükleyerek bizi bölmek, zayıflatmak, çökertmek istiyorlar. Bu tuzağa düşmek, şeytana yem olmak demektir.
Bu memlekette Kürt ile Türk arasında ne fark var? İsteyen herkes anayasa ve kanunlar çerçevesinde özgürce istediğini yapmakta, vali, milletvekili, bakan, cumhurbaşkanı olabilmektedir. Türk sosyolojisinin temelini atan Ziya Gökalp Diyarbakırlıdır. Demek ki ayırım yok. Türkü, Kürdü, Laz'ı, Çergesi, Arnavut’u, Pomak’ı, Boşnak’ı hasılı hangi etnik kökene mensubolursa olsun bu ülkenin her ferdi kardeştir ve kardeş kalacaktır inşaallah. Milletimizin tek Vatanı ve tek Bayrağı vardır. Bu memleketi parçalamak isteyenler ancak Batılı emperyalistlere maşa olmaktadırlar.
Doğuya ve güneydoğuya dünya kadar yol yapıldı, baraj yapıldı ve yapılıyor. Hemen her sene Elazığ’a gidince Diyarbakır’a da uğrarım. Ulucami’de kıldığım namaz ruhumu sarmalar. Bu yıl da Diyarbakır’a, asıl adının Hısn-i Kehf (Mağara Kalesi) olduğu anlaşılan Hasankeyf’e gittim. Batıda olmayan yatırımlar oralara yapılmış. Diyarbakır, batı bölgelerimizde emsali az bulunur modern bir şehir.
Ama bu terör hareketleri doğu bölgelerine yatırım yapılmasını önlüyor. Hem bizzat saldırılarıyla engel oluyorlar hem de yatırım yapacak olan iş adamlarının güvenini sarsarak engel oluyorlar. Çünkü yatırım yapacak olan iş adamı önce asayiş arar, güvenlik ister. Güvenlik olmayan yere yatırım yapmak istemez elbet. O halde bu davranışlar kimin yararına? Bundan en büyük zararı oralarda yaşayan Kürt kardeşler görüyorlar. Öyle ise bu eylemlerin Kürt halkı lehine olduğu söylenebilir mi?
Teröristler, büyük şehirlerde sokakları kana bulamak için kilolarca patlayıcı maddeleri şuraya buraya sevk etmişlerdi. Bu nasıl iştir, kardeş kardeşi öldürmek için ellerinden gelen her türlü hainliği yapmaktan çekinmiyorlar. Bu hareketlerden bütün millet, Kürt’ü de Türk’ü de zarar görüyor. Kazanan, Türkiye’nin ilerlemesini, gelişmesini istemeyen yüzde dost özde düşman uluslar. Yüz milyarlarca dolar terör yüzünden havaya uçtu, kavgaya gitti. Bu paralarla nice fabrikalar kurulur, iş arayan nice insana iş aş kapısı açılırdı. Eğer bu terör belası olmasaydı şimdi Türkiye, gelişmiş Batı ülkelerinin düzeyine çoktan ulaşmış, hatta belki o düzeyi de geçmişti.
Son birkaç yıldan beri de Güney komşumuz Suriye’nin doğusunda, bize sınırdaş bir devlet kurma çabasındadırlar. Bu devletin, ikinci bir İsrail olacağı, iki gün önce teröristlerin büyük bir sevinç gösterisiyle açtıkları İsrail bayrağından belli olmaktadır. Önce güney sınırımızda kurulması planlanan bu maşa devleti kuracak olanların asıl amacı Doğu ve Güney Doğu Anadolu’yu da sınırlarına katmak, böylece ülkemizi, hatta Irak’ı ve İran’ı parçalamaktır. Ama Türk milleti buna müsaade etmeyecektir.
İşte kahraman ordumuz, ülke bütünlüğünü korumak ve hainlerin emellerine sed çekmek için Suriye’ye girmiştir, kahramanca çarpışmaktadır.
Allah’tan ordumuza zafer nasibetmesini niyaz ederim.
Ey şanlı ordu ey şanlı asker
Gazanız olsun daim muzafer!