ACİL MANEVİ YARDIM TALEBİ
Pazar, 15 Ekim 2017 00:00

ACİL MANEVİ YARDIM TALEBİ

Hocam iyi günler,

Allah rızası için sizden bir konuda yardım istiyorum.

Yaklaşık 1 yıldır kendimde bir tuhaflıklar hissediyordum ama herkese olur böyle aksilikler diye önemsemiyordum. Ama baktım gerçekten de bir tuhaflık var bu işte hatta anneme anne ben lanetli miyim diye soruyordum.

Evde sürekli bir şeyler bozuluyor yada kırılıyor.

İşim gücüm rast gitmiyor. Kaza bela hep beni buluyor.

Hiç suçum yokken insanlar gelip çatıyor, iftira atıyor, kavga çıkarıyor. İnsanlar benden uzaklaşıyor.

Evde de huzur olmuyor, ailede herkes birbiriyle küs.

Gece duvarda yürüyen, hareket eden bir şeyler görüyorum.

Gece sıçrayarak uyanıyorum, nefes alamıyorum.

Son 2 aydır da vücudumda bir kaşıntı başladı ama bu bildiğimiz kaşıntılardan değil sanki ayakları var vücudumda dolaşıyor.

Bunlar en belirgin olanlar, o kadar çok tuhaflıklar var ki…

İnternetten araştırdım bunlar büyü belirtisiymiş.

Ben zaten 5 vakit namazını kılan, dua eden biriyim ama bu musallat olanları göndermeye gücüm yetmiyor. Çok aciz ve zor durumdayım. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz.

İnternetten araştırdım, o kadar çok bu konuda insanları kandıran dolandıran güvenilmez insan var ki kime inanıp güvenmeliyim bilemedim. Ben sizin köşe yazılarınızı yıllardan beri okuyup takip ederdim. Anlayacağınız size çok güveniyorum.

Sağlıkla kalın hocam...

Cevap: Allah'tan size şifa dilerim. Allah'a tam imanla sarıldıktan sonra hiçbir şey zarar vermez. Bismillahillezî la yedurru maa ismihi şey'un fil-ardı vela fissema: O öyle Allah'tır ki O'nun ismi anıldıktan, O'na sığınıldıktan sonra yerde ve gökte hiçbir şey zarar vermez. Ama bunun için tam imanla Allah'a sığınmak ve inanmak gerekir.

Bunu böyle belirttikten sonra samimiyetle derim ki: Ben büyüden, faldan anlamam. Sadece dinimin hükümlerini Kur'ân-ı Kerim'den okur ve açıklamaya çalışırım. Örneğimiz sevgili Peygamberimizdir. Onun çeşitli zamanlarda yaptığı dualar vardır. Bunları "Açıklamalı Yeni Dua Mecmuası"nda yazdığım gibi Yeni İslâm İlmihali adlı eserimde de manalarıyla birlikte açıklamışımdır. İsterseniz "Açıklamalı Yeni Dua Mecmuası"nı temin edersiniz, onda Peygamberimizin dualarını, sıkıntıya, nazara ve benzeri ruhsal bunalımlara iyi gelen duaları okursunuz. İnşaallah dertlerinizden kurtulursunuz. Yanlış anlaşılmasın, ben kitap reklamı yapmıyorum, sadece size yardımcı olmak için yazıyorum. Allah yardımcınız olsun. Kitabı şu adresten isteyebilirsiniz:

Yeni Ufuklar Neşriyat, Nuh Kuyusu Caddesi, No. 267, Bağlarbaşı Üsküdar İstanbul, Tlf. 0216 492 66 12 veya 13