İBADET ÇIKAR İÇİN DEĞİL, ALLAH RIZASI İÇİN YAPILMALIDIR *** CİNLERİN MUSALLAT OLDUĞU SAVI
Cuma, 11 Kasım 2016 00:00

İBADET ÇIKAR İÇİN DEĞİL, ALLAH RIZASI İÇİN YAPILMALIDIR

Selamünaleyküm, Hadisi-i Şerif’te geçen mübeşşirat nübüvvetten bir cüzdür deniliyor bu dünyada bunlara nail olan insan yeni keşif'lere ve delil'lere muhatap olur mu? ...

Cevap: İbadet yeni keşiflere nail olmak için değil, Allah rızasını kazanmak için yapılır. Siz Allah derseniz,. ve Allah aşykıyla yanıp pişerseniz Allah'ın lütfuyla gönül nurları parlayabilir ama ister böyle haller olsun,ister olmasın, insan sırf Allah rızası için ibadet etmeli, zikretmelidir. İnsan gönlünü huzura eriştirecek olan Zikrullahtır. Cenabı Hak Ra'd Suresinde böyle buyurmaktatır: "İyi bilin ki gönüller, ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. İşte mutluluk ve güzel gelecek, o inanıp güzel işler yapanlarındır." (Ra'd: 28-20)

 


 

CİNLERİN MUSALLAT OLDUĞU SAVI

İyi Günler,

Benim bir rahatsızlığım var; yaklaşık 15 senedir cin musallatı altındayım. Çok zor hayat şartları altında yaşıyorum. Durumum vahim. Her gittiğim yerde duvarlara; tavana, tabana, vurmak suretiyle yüksek gürültüde sesler çıkarıyorlar. İnsanlardan bile sesler çıkartabiliyorlar; öksürme, tıksırma gibi; insanlar bunu kendilerinin doğal yollardan olduğunu sanıyor ama onlar bizleri etkileyebiliyorlar. Bu yollarla da rahatsız etmeye çalışıyorlar.

Çok dua ediyorum ama kurtulamıyorum; ne yapmam lazım. Bana yardım edebilir misiniz? ...

Cevap: Size bir psikiyatra gitmenizi tavsiye ederim.