RÜYA YORUMU ÜZERİNE
Pazartesi, 10 Ekim 2016 00:00

RÜYA YORUMU ÜZERİNE

Merhaba Hocam, bir konu hakkında kafam çok karışık ve çevremde danışacak kimse bulamıyorum. Allah'a o kadar yalvardım ki, Allah’ım karşıma birini çıkar diye. Tesadüfen siz çıktınız google da, umarım mailimi görürsünüz.

Geleceğimi görebilmek için, daha doğrusu işim için birçok kez duasını okuyup yattım. Ve de çok güzel rüyalar gördüm ama anlamlarını bir türlü çözemedim. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz?

Bir keresinde kendimi normalde yüzme bilmem, denize koşarken koşup koşup sulara kendimi bırakırken gördüm ve de su beni baya açıklara götürdü geri getirdi. Çok güzeldi, çok mutluydum. Ama yanımda küçük bir çocuk da vardı.

Bir keresinde de Allahım bu işim için Ay'ı göreyim Ya Rabbim dedim ve de gece vakti yine suyun içindeydim. Arabalar vardı su da. Daha sonra tuvalete gittim pisti tuvaleti temizledim ve kullandım.

Bir kere daha aynı şekilde tuvalet gördüm. Kanlıydı ve herkesin içindeydi. Herkesin içinde tuvaleti kullandım yine. İstanbul’daydım bir de o ev de İstanbul’daydı. Ve bu rüyam için gece teheccüde kalkıp Allah’a yalvarmıştım.

Yine aynı şekilde duasıyla yattım ve de yeni bir eve baktığımı gördüm evler çok güzeldi baya yüksek kattaydı ama çok karışıktı içleri..

Ben İş değişikliği için şehir değişikliği için her seferinde yattım. Ve de normalde bu kadar inançlı değildim. Hep fal baktırırdım. Artık bıraktım o işleri. Sadece Allah'a inanıyorum. Ama hala işlerim yolunda gitmiyor. Dayanamıyorum. Bunalımdayım bu yüzden rüyaya başvurdum ama yorumlayamadım.

Umarım okursunuz, Allah razı olsun şimdiden. Bana yorumlayıp gönderirseniz iyiliğinizi nasıl öderim bilemiyorum...

Cevap: Hanımefendi ben rüya yorumcusu değilim. Gördüğünüz rüyaların bir kısmı sizin bilinçaltı düşüncelerinizin şekillenip karşınızı acıkması gibi geliyor bana. Suda, denizde yüzmek ferahlıktır. Ama pis tuvalet görmek, düşündüğünüz işin hayırlı olmayacağına işaret olabilir. Gerçeği Allah bilir. İnşaallah ileride işiniz düzelir. Allah'a tevekkül et, Namazını kıl. Başkasından değil sadece Allah'tan yardım bekle. Ne falcıdan, ne de cinciden medet umma. Onların yararı değil, zararı dokunur. Allah yardımcınız olsun.