YASAK İLİŞKİNİN SONUCU (2)
Çarşamba, 14 Ocak 2015 00:00

YASAK İLİŞKİNİN SONUCU (2)

(...dünden devam)

35 yaşında master yapan bayanın günahtan kurtulma feryadı

Evli bir erkekle çıktığını, kızlığını kaybettiğini, kendisiyle hep ters yoldan ilişkiye girdiğini ve iki yıl böyle ilişkinin sürdüğünü belirten, artık bayan diyebileceğim sözde kıza verdiğim ikinci cevap şöyledir:

 Bir önce gönderdiğim mailde size bu ilişkiden kimseye söz etme, hatta evleneceğin kişiye de söz etme diye yazmıştım. Çünkü mailinizin tamamını okuyamamıştım. Meğer siz sadece ilişkide bulunmakla kalma­mış, bekâ­re­tinizi kaybettiğiniz için bekâret ameliyatı olmuşsunuz. Niçin? Evleneceğin kişiye kendini bakire göstermek için. Bu başkasını aldatmaktır. Böyle bir şeyi asla doğru bulamam. Kimseyi kandırmaya hakkın yok. Bir talip olursa başından geçeni ona anlatmalısın, kabul ederse evlenirsin. Yoksa insanları aldatmak doğru olamaz. Siz bekâretinizi kaybettiğinize göre demek ki bu alçak herif sizi önden de kullanmış. Bana göre yapacağın şey, eğer göze alabilirsen mahkemeye vermektir. Adam işlediği suçun cezasına katlanır. Yahut sen onun dinen karısı olursun. Aranızda nikâh kıyarsınız ve sizin geçiminizi sağlar, sağlamak zorundadır. Buna da razı olmazsa tek çare mahkemeye müracaat etmektir.

Doğrusu ben sizi çok rahata kavuşturacak bir şey söyleyemem. Mesele sizinle Allah arasında kalacaksa o zaman tevbe edersin, Allah da affeder. Allah taala size huzur versin.