KÖK HÜCRE İLE CİLDİ GÜZELLEŞTİRME *** ZİNA EDENE CİNLERİN MUSALLAT OLACAĞI SAVI DOĞRU MU? PDF 
Pazartesi, 25 Haziran 2018 00:00

KÖK HÜCRE İLE CİLDİ GÜZELLEŞTİRME

Merhaba Hocam.. Bir bayanın cildine güzelleşmek ya da cildinin daha dolgun görünmesi için kendi kanıyla prp ya da kök hücre yaptırması  caiz midir? Dinimizce bir sakıncası var mıdır?  PRP YA DA KÖK HÜCRE (bir insanın kendi kanının alınıp tedavi edici, onarıcı bölümünün ayrıştırılıp tekrar cildine enjekte edilmesi) teşekkür ederim.. İyi çalışmalar...

Cevap: Kanaatime göre kök hücre ile ciltte bir kusurun düzeltilmesinde bir sakınca yoktur. Kadınlarda süs merakı tavan yapar duruma gelmiştir. Asıl güzellik akıl ve ruh güzelliğidir. Ruhu sevgi ile güzelleştirmek insanı yüceltir. Allah encamımızı hayreylesin. 

 


 

ZİNA EDENE CİNLERİN MUSALLAT OLACAĞI SAVI DOĞRU MU?

Selamünaleyküm hocam. Benim sorum zina ile ilgili. İnternette büyük günahlardan dolayı cinler musallat olur yazıyordu. Ama hiçbir dini sitede buna rastlayamadım. O sitede zina yapana musallat olurlar tarzı yazılar vardı. Ben de size sormak istedim. Başka bir dini sitede bu tarz soru vardı. Oradaki hoca böyle bir şeyin doğruluğu yoktur, yapılan yorumlar isabetsizdir tarzında cevap vermiş. Şimdiden Allah razı olsun. Umarım cevap verirsiniz.

Cevap: Dinimizin temel kaynağı olan Kitap ve Sünnette zina edene şeytanın musallat olacağına dair bir söylem yoktur. Ancak zina büyük günahlardandır. Zina kişisel günah yanında toplumsal ahlak ve hukuka tecavüz olduğundan zina eden kadın ve erkeğe yüzer sopa vurulması Nur Suresinin ikinci âyetinde emredilmiştir. 

 

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş