RÜYA VE TABİRLERİNİN GERÇEK ÇIKMASI
Pazartesi, 19 Şubat 2018 00:00

RÜYA VE TABİRLERİNİN GERÇEK ÇIKMASI

Hocam İyi Günler;

1) Geçen gün (1.5 ay önce gibi) görmüş olduğum rüyada İstanbul'da Beşiktaş patlamasında şehit düşen Emniyet Amirimiz Kadir Yıldırım girmiştir. Bana Gaziantep'in Nizip İlçesinde bulunan Türkyurdu Köyü hakkında sorular sormuştur. Bana anneannemin o köylü olup olmadığını sordu, ben de doğrudur amirim, anneannem o köydendir, fakat merkezde ikamet ediyor, dedim.

Daha sonra Merhum Amirimiz bana; "Yaşar o köye çok dikkat edin, o köyde teröristlerin yaşadığı hücre evleri var." Dedi. Sonrasında rüya bitti.

Ve 6 Mayıs 2017 tarihinde, 13.00 saatleri arasında köye Nizip Emniyetince düzenlenmiş olan operasyonda patlamamış havan mermisi bulundu.

Bu rüyamın anlamı, manası, tabiri nedir hocam?

2) Hocam ben bir kızı çok seviyorum, fakat kendisi bilmiyor, ve bazı problemler nedeniyle açılamıyorum. Seviyorum fakat elim kolum bağlı çaresizim.

Geçen gün görmüş olduğum bir rüyada ise "Sevdiğim kişi ile nişanlanmak üzere bir ev ortamında bulunuyorduk. Sevdiğim kişi evlerine gelen misafirlere şeker, çikolata ve kolonya ikramında bulunuyordu. İkram sırası bana gelmişti, gerçek hayatta sevdiğim fakat rüyada ise nişanlım olacak olan kişi bana ikram yapmadan odadan ayrıldı. Ben de peşinden gidip neden ikramda bulunmadığını sordum. O ise bana herkesin içinde bana karşı göz göze gelmekten utandığı için odadan ayrıldığını söyledi. O zaman ben de konuştuğumuz ortamda kimsenin bulunmadığını, utanmaması gerektiğini belirterek ikram etmesini istedim. Tekrar bana şekerliği uzattığında ben de ona şekerliğe gerek yok, elini versen yeter dedim. Ve o da ellerini uzattı bana, ben de ellerini defalarca kez öptüm. Her öptüğümde ellerinden gerçek şeker tadı geldi. Daha sonra sarıldık, yüzünü ve alnını da öptüm."

Sonra ise rüyamın tabirine baktım. Tabirde ise o kişiyle karşılaşacağım çıkmıştı. Karşılaşmamız imkansız gibi bir şeydi, fakat nasıl olduysa 2 gün sonra gerçekten karşılaştık ve yaklaşık 7/8 dakika muhabbet ettik.

Bide bu şekilde rüya gördüm hocam. Bu rüyalardan ve tabirlerinden ve gerçekleşen kısımlarından dolayı çok tuhaf oluyorum. Yemeden, içmeden kesildim. Çok enteresan şeyler oluyor.

Hocam lütfen ne yapmam gerektiğini ve neler olduğunu söyleyiniz.

Şimdiden ilgileriniz ve bilgileriniz için teşekkür eder, iyi dileklerimi, sevgi ve saygılarımı sunarım...

Cevap: Değerli genç, rüyalarınız sizin gönül gözünüzün açık olduğunu gösteriyor. Gördüklerinizin yoruma ihtiyacı yok. Ruhu arınmış olan kimselerin rüyaları bazen aynen, bazen de yorumlu çıkar. Peygamberimizin tanımıyla sadık rüya peygamberliğin cüzlerinden yani dallarından biridir. Hz. Peygamber'e de vahiy, önce sadık dünya şeklinde başlamıştı. İmdi siz bu durumunuzdan dolayı Allah'a şükretmeli, ibadetlerinizi yapmalısınız. İnşaallah ileride daha güzel haller yaşarsınız. Üzülmenize gerek yok. İnşallah ileride sevdiğinize de kavuşursunuz. Ben rüya yorumcusu değilim. Allah yardımcınız olsun, gönlünüz huzur dolsun.