NARSİST KİŞİLİK BOZUKLUĞU *** ALLAH GELECEĞİ BİLMEZ Mİ? PDF 
Perşembe, 04 Ocak 2018 00:00

NARSİST KİŞİLİK BOZUKLUĞU

Saygıdeğer Hocam,

Sizin mental olarak hasta bir kişiye (ifadeleri tahrik ve tahkir edici olmasına rağmen) bu denli olgunca, öğretici davranmanız ve sabırla hakikati anlatmanız, size var olan hayranlığımı bir kat daha arttırdı.

Bu arkadaşımız aklına(!) tapmaktan vazgeçip, hakikat şifasını arama peşinde de değil; sadece kendisi doğruyu biliyor ve hastalığını küstahça bulaştırmak ümidi ve gayreti taşıyor.

Sizi beğendiğini, lakin sizin (dahi) hepimizin düştüğü yanlışa düşmekten kurtulamadığınızı, ama onu dinlerseniz, bugüne kadar peşinde koştuğunuz yanlışı fark edeceğiniz imasında bulunuyor. O tüm doğruları biliyor ya...

Yine bize "bilim adamlığı, gerçek bilgelik ve olgunluk budur" davranışını gösterdiniz hocam. Cenab-ı Mevla derecenizi alî eylesin inşaallah!

Bilgeler her şeyi bilmez; sadece aptallar her şeyi bilir...

Cevap: Teşekkür ederim Rıdvan Bey, selam ve sevgilerle.

 


 

ALLAH GELECEĞİ BİLMEZ Mİ?

Hocam Abdülaziz Bayındır Ali İmran 143 ve Tevbe 16'yı delil getirerek Allah geleceği bilmez diyor. Bu konudaki düşünceniz nedir? ..

Cevap: Böyle saçma düşüncelerle uğraşacak vaktim yoktur. Onun inandığı Allah geleceği bilmez olabilir. Ama benim Allahım için geçmiş ve gelecek yoktur. Zamanı O yaratmıştır. Bütün zamanlar Onun katında bir andan ibarettir. Anlatabildim mi?

 

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş