NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM *** SAĞLAM HADİSLERİ DERLEME ÇABASI PDF 
Salı, 17 Ekim 2017 00:00

NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM

Değerli Hocam,

Az evvel özgeçmişinizi sitenizden okudum. Gıpta ettim; imrendim. Girdiğiniz tüm okullardaki birincilikleriniz, geç yaşta ilahiyat fakültesine girmenize rağmen merdiven basamaklarını üstün başarılarla çıkmış olmanız hakikaten iftihar vesilesi. Rabbim herkese bir hayat bahşediyor ama önemli olan o hayatı nasıl doldurabildiğimiz. Bu kadar üretken olmanızı, İslam'ın doğru anlaşılması noktasındaki çabalarınızı ve bu uğurda yazdığınız çok kıymetli ve de bana göre eşsiz ilmi eserlerinizi inancımız o dur ki Yüce Allah zayi etmeyecektir.

"Yaşamak Dediğin" adlı sizi anlatan programa da daha evvel göz atmıştım. Peygamberimiz (s.a.v.) gibi tertipli, düzenli, tertemiz ve kendi işini gayet dinç bir şekilde kendi gören biri olmak...Ne mutlu size!

Yüce Allah size sağlık, afiyetle birlikte nice talebelere rehberliğinizi uzun yıllar daim eylesin inşallah.

Ellerinizden sevgi ve saygıyla öpüyorum.

Kalın sağlıcakla değerli Hocam.

Cevap: Teşekkür ederim Hakan Bey, selam ve sevgilerimle.


 

SAĞLAM HADİSLERİ DERLEME ÇABASI

Hocam, çağdaş alimlerden hiçbirinin en sağlıklı hadisleri biraraya toplama çalışması olmamış mı böyle bir eser mevcut değil mi? ...

Cevap: Diyanet İşleri Başkanlığında böyle bir çalışma yapılmaktaydı. Hadislerle İslam adlı bu eser henüz yeni basılmıştır. Başkanlık bana bir nüsha gönderdi ise de yeni aldığım için henüz inceleme fırsatı bulamadım.

 

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş