TEŞEKKÜR *** RİSALİYE NUR PDF 
Cuma, 04 Ağustos 2017 00:00

TEŞEKKÜR

Sevgili hocam, Nur yüzlü Allah dostu hocam, size sadece teşekkür etmek ve Allah sizden razı olsun demek için yazmak geldi içimden. Allah size uzun, sağlık, huzur dolu ömür versin. Hizmetleriniz hepimizi doğru yola sevketmek için gösterdiğiniz çaba, verdiğiniz emek ne kadar büyük. Hala sorularımıza cevaplar veriyorsunuz hocam. Bıkmadan usanmadan bizi doğru yola, Allah yoluna davet ediyorsunuz. Ne kadar çok şey öğrendim ve öğreniyorum. Birkaç yıl evvel evladımı kaybetmiş ve size bu acımı yazmıştım. O zaman da bana cevap yazmıştınız. Hala okur dururum, içimi ferahlatır. Ne diyim, Allah güç kuvvet versin. Sizden öğrendiklerimizin yarısını bile hayata geçirebilsek ne mutlu bize. Her şey için sonsuz teşekkürler, hepimizde hakkınız var hakkınızı helal edin hocam. Ellerinizden öperim. ..

Cevap: Teşekkür eder, ebedi saadetlere ermenizi yüce Allah'tan dilerim.

 


 

RİSALİYE NUR

Sayın hocam merhaba ben din bilgisini ve Kur'an yorumlarını sizden ve sizin gibi devletin yüksek okullarında okumuş kişilerden okuyorum. Ama benim bir akrabam var her gün Yeni Asya gazeteden ve risaliye nur Saidi nursi befiuzzaman gibi isimlerle yazılar gönderiyor, ben tarikatçı hocaların kitap ve yorumlarına pek önem vermem; okumadım bile, kim bu hoca? tahsili var mı ne eğitim görmüştür gibi sordum doğru bir cevap alamadım mümkünse bana bu insanı kısaca yazarsanız sevinirim saygılarımla efendim.

Cevap: Bir kere Risaliye nur değil Risale-i Nur' olacaktır. Befiuzzaman değil Bedîuzzaman olacaktır. Bu unvanlar o zatı sevenler tarafından verilmiş unvanlardır. Hiç kimse hakkında görüş belirtmem. Benim işim şahıslarla değildir. Dileyen yazılarımı okuyup gerçeği öğrenir, dileyen de hurafelerle uğraşıp durur.

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş