SİZİ RÜYAMDA GÖRDÜM *** KUR’ÂN’I VE DUALARI TÜRKÇE OKUMAK
Çarşamba, 07 Haziran 2017 00:00

SİZİ RÜYAMDA GÖRDÜM

Sevgili hocam,

İnşallah sıhhat ve afiyettesinizdir. Allah ramazanı şerifin yüzü suyu hürmetine rahmet örtüsünü üzerinizden ve üzerimizden eksik etmesin.

Dün bir rüya gördüm ve anlatmam gerektiğini düşündüm hocam: Bir toplantıdaydık. Belki otuz kırk kişi elips seklinde bir masanın etrafında oturmuştuk ve ben Abdullah’ın yanında oturuyordum ve bir dosyada bir şey arıyordum, insanlar da o aradığım şeyi bekliyor, nasılsa bulamıyorum ve oturduğum yerden kalkarak başka bir yere bakıyorum, yine bulamıyorum ve niye bulamıyorum diyerek yerime tekrar oturuyorum. Kafamda bu düşünce varken siz seri bir şekilde odaya giriyorsunuz ve ben hemen ayağa kalkarak yerimi size verip buyur ediyorum. Siz de yine seri bir şekilde oraya oturuyorsunuz. Yüzünüz gülüyor. Daha sonra acaba ben nereye otursam diye bakıyorum zira her yer dolu, sizin arkanızda kalan yerde de boş sandalye ve masalar var oraya otursam olmaz cemaatin arkasında kalırım diye düşünüyorum ve sizin karşınızda oturan iki kişinin arasında safta iki insan yan yana tam sıkı duramaz da biraz boşluk olur ya, öyle bir boşluk var oraya bir sandalye mi koysam diye düşünürken uyanıyorum.

Saat uyandırdı ve epeydir görmüyordum hocamı rüyamda diyerek mutlu oldum bu mübarek günde ...inşallah iyi bir rüyadır hocam. Hürmetlerimi sunar ellerinizden öperim...

Cevap: Güzel bir rüya Kays, Allah hayra tebdil eylesin. Karşımda bir yere oturmaya çalışman herhalde iyiye alamettir. Selamlar ve sevgilerle. Ramazanınız mübarek olsun.

 


 

 

KUR’ÂN’I VE DUALARI TÜRKÇE OKUMAK

 

İbrahim suresinin 4.ayetine göre kuranı ve dualarımızı Türkçe okumamız gerekmez mi? Nevzat Işıksalan

 

Cevap: Bu konuda arşivde konu ile ilgili yazılarımı okumanız gerekir.