KAYS'TAN MEKTUP *** HZ EBUBEKİR, ÖMER VE OSMAN PEYGAMBER’İN CENAZE NAMAZINI KILDI MI?
Salı, 19 Ocak 2016 00:00

KAYS'TAN MEKTUP

Selamlarımla Sevgili Hocam, size gelen ve sizin de bizimle paylaştığınız teşekkür mailleri/mektupları maşallah ne kadar içten, hisli duygularla yazılmış oluyor ki; onları okuyan insanda da muhtevasını tasdikten öte bir etkilenme ve bir duygulanma oluyor. Ve her seferinde Allah ne kadar büyük ki bu "uzak"taki insanları dahi size yaklaştırıyor diye şükrediyorum. Bugüne kadar okuduğum bu takdir maillerinde ortak olarak dillendirilen şey, okuyucularınızın sizden dini, doğru dini öğrenmiş, dolayısıyla da büyük bir şükür duygusu içinde olmalarıydı. Allah diğer insanlara da sizi tanımayı ve yazılarınızı okumayı nasibesin. Ve en önemlisi de onları din ile ilgili, içinde bulundukları önyargı­lı­lıktan kurtarsın. Sevgi ve hürmetle ellerinizden öperim. Hayırlı Cuma­lar dilerim.

Cevap: Teşekkür ederim Kays. İnsanların takdiri çok da önemli değil. Takdir Allah'tan olursa işte mutluluk odur. Selam ve sevgilerimle.


 

HZ EBUBEKİR, ÖMER VE OSMAN PEYGAMBER’İN CENAZE NAMAZINI KILDI MI?

Cevap: Hz. Peygamber’in cenaze namazını herkes kıldı. Ancak Peygam­ber’in cenaze namazını herkes ayrı ayrı kıldı. Kimse cesaret edip imamlığa ge­çemedi. Sizin davanız nedir, maksadınız nedir? Sen ne yapabilirsin bu kıt bilginle? Ebubekir'i Ömer'i tahtından mı düşü­receksin? Lütfen bana böyle ipe sapa gelmez sorular yönetme.