İKİZ BEBEKLERİMDEN BİRİ SIKINTILI *** CİN MEKTUBU HA?
Pazartesi, 06 Nisan 2015 00:00

İKİZ BEBEKLERİMDEN BİRİ SIKINTILI

Merhaba hocam. Şu an 6 aylık hamileyim. Biri kız, diğeri erkek. 3 aylık hamileyken kız olan bebeğimin beyninde tümör ve beyin kanaması görüldü. Oğlan sağlıklı olduğu için dokunamadılar. Şu an Türkiye'nin en iyi doktorları profesörleri inceliyorlar. Bize en başından beri söyledikleri, bebeğin beyni oluşurken tümör oluştuğu için beyin büyük bir baskıda ve oluşmakta zorlanıyor. Doğarsa felçli, zihinsel engelli, görmeyen, duymayan, nöbetler geçiren biri olur kesin, dediler. Yaşamazmış ama ameliyatlarla ancak bu kadar hayatta kalır dediler. Doktorlar zaten sağlıklı bebek için müdahale edemediler yoksa hemen alınırmış. Şu an bize söyledikleri bebekler 7 buçuk aylıkken karnımdan iğneyle girip kız olanın kalbini durduracaklar. Ne yapacağımızı halen bilmiyoruz. Bebeğin sağlıklı olma ihtimali hiç yok. Dinen yaptığımız doğru olur mu?

Cevap: Bu konuda sorumluluk doktorlara aittir. Doktorlar eğer kesin olarak zihin özürlü, ebeveynine kesinlikle yük olacağını söylüyorlarsa ve doğumu anne için tehlikeli ise o zaman onların önerisine uyulur. Bu gibi sorunları çok yazdım. Ayrıca böyle şeyleri bana değil, Diyanet İşleri Başkanlığına sormalısınız. Sorumluluk mevkiinde olan yer o makamdır. Allah yardımcınız olsun.


 

CİN MEKTUBU HA?

Selamünaleyküm hocam, nasılsınız hocam, size sorum olacak: Ben cin mektubu diye bişey duydum peygamber efendimiz, Hz. Ali’ye yazdırmış diye duydum böyle bir cin mektubu var mı? Evimi mülkümüzü korumak için tabi Allah’ın izniyle cevaplarsanız sevinirim iyi günler...

Cevap: Ben de senden duydum bu cin mektubunu. Sen biliyorsan bana da yaz. Ne menem şeymiş bu Hz. Peygamberin Ali’ye yazdırdığı cin mektubu? Cin insanlardan çıkmış olmasın bu saçmalık?