RAHMET DİLEME TABİRİ HK. *** CİNSEL İSTEĞİMİ NASIL GİDEREBİLİRİM? PDF 
Perşembe, 27 Kasım 2014 00:00

RAHMET DİLEME TABİRİ HK.

Maşaallah hocamıza, Allahım gani gani rahmet etsin.

Cevap: Allah gani gani rahmet etsin sözü ölmüşler için söylenir. Siz herhalde bir an önce beni ölmüşler arasına katmak istiyorsunuz ama Allah'ın verdiği ömür ne artar, ne eksilir. Gerçi rahmet herkes için dilenir ama bu tabir ölüler için kullanılan bir tabir olmuştur. Nasıl olsa bir gün öleceğiz. Herkes gibi. Arkamızdan rahmet gönderenlerin olacağını anlıyorum. Sağ olun, teşekkür ederim. Hepimiz Allah'ın rahmeti içinde olalım.


 

CİNSEL İSTEĞİMİ NASIL GİDEREBİLİRİM?

Hayat şartlarının zorluğu, yoksulluk dolayısıyla 36 yaşına geldiği halde evlenemediğini, hiç zinaya da bulaşmadığını, ama artık cinsel isteklerini engellemekte çok zorlandığını belirten okurum, "acaba bir kereye mahsus bir bayanla cinsel münasebet kurup sonra tövbe etsem Allah beni affeder mi?" diye soruyor.

Hocam merhabalar (hocam önce soracağım soru için sizden çok özür diliyorum)

Hocam ben 36 yaşımdayım, bu zamana kadar hiçbir bayan ile bir münasebetim olmadı, maddi sıkıntılar ve yaşam şartlarının ağırlığı nedeniyle evlilik yapmaktan korktum ve evlenmekten hep uzak durdum. Zinaya hiç bulaşmadım; bir kızın gözünün içine bile bakmamaya çalıştım (hiç bakmadım diyemem ama bakmamaya çalıştım) ancak artık bir bayan ile münasebet kurmak, ilişkiye girmek konusunda kendime engel olmakta zorlanıyorum

Evlilik ihtimali artık hiç kalmadı benim için ama artık erkeklik ihtiyaçlarımın önüne geçmekte zorlanıyorum. Bir yanım artık git bu ihtiyacını gider ve rahatla diyor, bir yanım asla bulaşma zinadan uzak dur diyor. Biliyorum doğru olan zinaya hiç bulaşmamak, Allahın huzuruna temiz bir şekilde çıkmak ama bu ihtiyacımı da karşılamak istiyorum. Artık set çekemiyorum. Bana evlenmemi tavsiye edeceksiniz biliyorum ama evlilik benim için çok zor. Bunu yapamam; maddi olarak da evliliğe gücüm yetmiyor.

Soracağım soru şu: acaba bir kereye mahsus bir bayan ile cinsel münasebet kurup sonra tövbe etsem Allah beni affeder mi?

Cevap: Benim kanaatime göre sizin normal yoldan evlenmeniz en doğru yoldur. İlle zengin kadınlarla evlenmek şart değildir. Pekala beş on bin lira ile de namuslu bir köylü kızı ile evlenebilirsiniz. Hiç evlenemeyecek durumda iseniz bari müt'a nikâhını uygularsınız. Yani bir kadınla anlaşıp geçici bir süre için evlenirsiniz. Yalnız nikâh kıyma esnasında geçici sözünü kullanmazsınız. Böylece hem siz, hem de evleneceğiniz kadın cinsel ihtiyacınızı gidermiş olursunuz.

Ama ben git bir kadınla nikâhsız ilişkiye gir, diyecek durumda değilim. Bu hususu siz gönlünüze danışın ve içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Şunu da bilin ki kul ne günah işlese de gönülden tevbe edince Allah onun günahını bağışlar. Peygamberimiz, günahtan dönüp tevbe eden kimsenin, hiç günah işlememiş gibi olacağını buyurmuştur.

 

 

   Copyright @ Süleyman Ateş